Case

Familie fotoshoot van Manon

Het vraagstuk van van de opdrachtgever

Een opa woont in het buitenland en die was nu even hier in Nederland, dus de uitgesproken kans om met z’n allen op de foto te gaan. Klant had eerder werk van mij gezien en vond vooral de zwart-wit beelden mooi en een tijdloos tintje hebben.

De geleverde oplossing

Aan de hand van een aantal voorbeeldfoto’s die geselecteerd waren uit mijn portfolio en een paar beelden die ze op internet hadden gevonden hebben we gekozen voor een zacht licht tegen een zwarte achtergrond. De portretten van de opa’s mochten wat stoerder en juist met harde schaduwen, ook hier hebben we aan de hand van een voorbeeldfoto (van Clint Eastwood) de stijl afgestemd.

Basis informatie

Soort fotoshoot

Gezins fotoshoot/ familie fotoshoot

Soort stijl

Klassiek

Locatie

Binnen bij de klant thuis

De foto’s van deze fotoshoot

Recensie van de opdrachtgever

”Liefde vastleggen op beeld, dat wilden we. Voor nu, voor later, voor altijd. Op onze manier, zwart wit, in ons eigen huis, met elkaar.

Wat doe je dan? Dan huur je de leukste fotograaf van het Gooi in! Bij Firat Fotografie voel je je op je gemak, vliegt de tijd en krijg je kwaliteit, op maat. Een aanrader! Dank je Firat Aras!”

– Manon

Klant

Uniek cadeau

Ben jij opzoek naar een bijzonder cadeau voor een familielid?

Verras een dierbare met een familieportret waarbij de hele familie weer eens een keertje samen komt. Leg de leukste momenten vast en geef deze bijvoorbeeld cadeau aan opa en oma.