Case

Zwart-wit fotoshoot van Sofie en Roos

Recensie van Sofie en Roos

”Firat Fotografie heeft onze verwachtingen overtroffen. Hij begreep precies wat we voor ogen hadden en wist onze ideeën perfect om te zetten in adembenemende zwart-witfoto's. De hele fotoshoot was een geweldige ervaring. De foto's zijn niet alleen van uitzonderlijke kwaliteit, maar vangen ook de speciale band die we als zussen met elkaar hebben. Onze moeder was diep geraakt door dit persoonlijke cadeau. We willen Firat Fotografie van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele, getalenteerde fotografen die in staat zijn om emotionele momenten vast te leggen met een artistiek oog. Bedankt voor het creëren van deze blijvende herinneringen voor onze familie!”

– Sofie en Roos –

Het vraagstuk van Sofie en Roos

De twee zussen, Sofie en Roos, wilden hun moeder verrassen met een persoonlijk en bijzonder cadeau omdat ze binnenkort allebei het huis uit gaan om te studeren. Hiervoor wilden ze een mooie set foto’s die ze aan hun moeder konden geven. Uiteindelijk zijn ze geïnspireerd geraakt door de klassieke zwart-wit beelden uit mijn portfolio en zo bij mij terechtgekomen.

De foto’s van deze fotoshoot

Soort fotoshoot

Portretfotografie/
Familie fotoshoot

Soort stijl

Klassiek

Locatie

Binnen bij de klant thuis

De geleverde oplossing

De twee zussen wilden ieder apart op de foto, maar ook samen om de band met elkaar te benadrukken en vast te leggen. Dit was niet alleen een bijzonder aandenken voor hun moeder, maar ook meteen een leuke herinnering voor in hun nieuwe huisjes. Tijdens de fotoshoot hebben we gekozen voor een klassieke zwart-wit uitstraling en neutrale blikken om iets meer rust te brengen in de foto’s. We hebben samen gekeken welke poses en gezichtsuitdrukkingen het beste paste bij hun persoonlijkheid zodat ze in de foto’s echt naar voren komen zoals ze zijn. De foto’s hebben we bij hen thuis gemaakt terwijl hun moeder aan het werk was. Dit zorgde voor een ontspannen sfeer en heeft de meest bijzondere en persoonlijke foto’s opgeleverd.

Wil jij net als Sofie en Roos ook een fotoshoot doen om een dierbare te verrassen?

Een fotoshoot met een dierbare is een mooie manier om herinneringen vast te leggen en hier altijd met veel plezier op terug te kunnen kijken. Plan direct een fotoshoot in.

Wil jij net als Sofie en Roos ook een fotoshoot doen om een dierbare te verrassen?

Een fotoshoot met een dierbare is een mooie manier om herinneringen vast te leggen en hier altijd met veel plezier op terug te kunnen kijken. Plan direct een fotoshoot in.