Offerte aanvragen

Wil jij een fotoshoot inplannen? Vraag hieronder een offerte aan en dan bespreken we samen al jouw wensen en doelen.

Waarom Firat fotografie

Jouw verhaal op beeld

We kijken altijd samen wat voor boodschap, emotie of gevoel je wilt overbrengen. Hierdoor kunnen we gericht te werk gaan en samen het mooiste resultaat behalen.

20 jaar ervaring

Door mijn ruime kennis in Marketing en jaren lange ervaring in fotografie, weet ik als geen ander hoe je een verhaal kan opbouwen en dit het beste kan doorvertalen naar beeld of video.

Creatief en meedenkend

Iedereen is uniek en geen een fotoshoot is hetzelfde. Door het gebruik van verschillende technieken en stijlen zorg ik dat elke foto uniek en creatief is. Ik denk altijd met je mee zodat we samen het mooiste resultaat kunnen vast leggen.

Samenwerkingen

Ik heb al met veel bijzondere merken mogen samenwerken. Bekijk hieronder met welke merken ik allemaal heb samengewerkt.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag? Bekijk hieronder of jou vraag er misschien bijstaat.

Waar worden de foto’s gemaakt?

De foto’s kunnen vrijwel altijd op een door jou gekozen locatie gemaakt worden. Het kan thuis waar je lekker op gemak bent of ergens buiten op een mooie locatie. Van te voren bespreken we samen de setting goed door om te kijken of de plek geschikt is om de set op te bouwen.

Wat als er iemand van het team niet kan?

Mocht er iemand van het team niet kunnen, dan is er de mogelijkheid om een inhaalmoment in te plannen. Door op een consistente manier te werken zullen de foto’s dezelfde uitstraling en eenheid hebben.

Moet ik rekening houden met kleding?

Bij zakelijke foto’s is het belangrijk dat iedereen passende kleding en uitstraling heeft. Het moet een weergave geven van hoe iedereen en normaliter uit zou zien. Ik denk graag mee om te kijken wat geschikt is en om eenheid te creëren.
Bij een particuliere shoot raad ik vooral aan om kleren aan te trekken waar je je prettig in voelt. Grote prints of letters kunnen afleiden op een foto dus ik adviseer wel om hier rekening mee te houden. Wil je meer eenheid creëren in een groepsfoto, dan is het slim om de kleding op elkaar af te stemmen en bijvoorbeeld 4 soorten kleuren te kiezen.

Hoe ontvang ik de foto’s?

De foto’s worden altijd standaard digitaal geleverd. Je ontvangt een link naar een beveiligde omgeving waar je zelf de uiteindelijke keuzes voor de foto’s kunt maken. Als je de keuzes hebt gemaakt zal ik de foto’s optimaliseren en nabewerken en zal jij ze digitaal ontvangen. Wil je ze graag afgedrukt ontvangen? Dan help je ik graag bij het afdrukproces.