Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.

Fotografie

Het kan zijn dat jij nog een aantal vragen hebt over een zakelijke fotoshoot. Bekijk hieronder of jou vraag erbij staat. Staat jou vraag er niet tussen? Dan kun je altijd contact opnemen.

Hoeveel tijd kost het om een team op de foto te zetten?

Niet iedereen houdt ervan om voor de camera te staan. Sommige mensen moeten even inkomen voordat ze zich op hun gemak voelen voor een camera. Daarom nemen we altijd de tijd zodat iedereen helemaal ontspannen is. Ik reken altijd minimaal 10 minuten per persoon, bij meerdere foto’s per persoon reken ik ongeveer 15 minuten.

Kunnen de foto’s op locatie gemaakt worden (op kantoor of tijdens een bijeenkomst)?

De fotoshoot kan vrijwel altijd plaats vinden op een locatie naar keuze. Van te voren bespreken we altijd even de wensen en aan de hand daarvan kijken we of de plek geschikt is om de set op te bouwen.

Wat als er iemand van het team niet kan?

Mocht er iemand van het team niet kunnen, dan is er de mogelijkheid om een inhaalmoment in te plannen. Door op een consistente manier te werken zullen de foto’s dezelfde uitstraling en eenheid hebben.

Wat voor kleding moet ik aan bij een zakelijke shoot?

Kies voor de kleding die past bij je werk. Kijk vooral naar wat je wilt uitstralen en in welke kleding je je het zekerst voelt. Praktisch is het best om geen drukke prints of logo’s te dragen, die leiden te veel af van je gezicht. Als laatste tip is het handig om seizoens-neutrale kleding te dragen, dus liever geen korte mouwen of dikke wollen coltruien.
 

Zakelijke video

Het kan zijn dat jij nog een aantal vragen hebt over een bedrijfsvideo. Bekijk hieronder of jou vraag erbij staat. Staat jou vraag er niet tussen? Dan kun je altijd contact opnemen.

Hoeveel kost een verslag van een evenement?

Voor het vastleggen van dagdeel tijdens evenement zijn de kosten €1130,- per dagdeel. De kosten zijn inclusief montage en rechtenvrije muziek. Voor meerdaagse evenementen maak ik graag een offerte op maat.

Hoe lang duurt het na de opname om een video te monteren?

De oplevering van de uiteindelijke video kan in overleg worden afgestemd. Dit is afhankelijk van de duur van de video en de hoeveelheid opnamen. Onder bepaalde voorwaarden zou dat soms nog dezelfde dag kunnen zijn.

Wat voor muziek zit er bij de video?

Bij elke video wordt een passende audio track gezocht uit een rechtenvrije audiobibliotheek, deze zit in de prijs inbegrepen.

Team foto’s

Wil jij jou gehele team professioneel op de foto zetten?

Laat professionele foto’s maken van je hele team zodat je eenheid creëert en professioneler overkomt. Vraag een offerte aan en dan kijken we samen naar jouw doelen en wensen voor het beste resultaat.

Team foto’s

Wil jij jou gehele team professioneel op de foto zetten?

Laat professionele foto’s maken van je hele team zodat je eenheid creëert en professioneler overkomt. Vraag een offerte aan en dan kijken we samen naar jouw doelen en wensen voor het beste resultaat.