Particuliere fotografie

Wil jij de mooiste momenten vast leggen om altijd op terug te kunnen kijken?

Leg al je herinneringen vast zodat je altijd iets moois hebt om op terug te kijken. Samen zorgen wij er voor dat jij de mooiste foto’s hebt.

Dierbare momenten

Niks is mooier dan de leukste momenten met jou dierbaren vast te leggen en hier jarenlang op terug kunnen kijken. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet zijn je kinderen al het huis uit. Je wilt natuurlijk alle mooie momenten bij je houden en de perfecte manier is om dit vast te leggen in een fotoshoot. Zo heb jij altijd de mooiste foto’s om met trots te laten zien, cadeau te geven aan opa of oma of om je huis helemaal persoonlijk te maken. Het is niet alleen leuk om de foto’s later terug te zien, maar het is ook een leuke dag om samen met je hele familie te beleven.

Type fotoshoots:

  • Familieshoot
  • Fotoshoot met partner
  • Fotoshoot met vrienden
  • Buiten fotoshoot

Waarom Firat fotografie

Je wilt natuurlijk de mooiste foto’s van jou en je geliefde. Door mijn jaren lange ervaring en creativiteit zorgen we samen voor het beste resultaat.

Jouw verhaal op beeld

We kijken altijd samen wat voor boodschap, emotie of gevoel je wilt overbrengen. Hierdoor kunnen we gericht te werk gaan en samen het mooiste resultaat behalen.

20 jaar ervaring

Door mijn ruime kennis in Marketing en jaren lange ervaring in fotografie, weet ik als geen ander hoe je een verhaal kan opbouwen en dit het beste kan doorvertalen naar beeld.

Creatieve fotografie

Iedereen is uniek en geen één fotoshoot is hetzelfde. Door het gebruik van verschillende technieken en stijlen zorg ik dat elke foto uniek en creatief is. Ik denk altijd met je mee zodat we samen het mooiste resultaat kunnen vast leggen.

Ontspannen shoot

Een fotoshoot kan soms wat onwennig zijn, en daarom is het belangrijk dat we goed de tijd en rust nemen. Ik zorg er altijd voor dat iedereen zich op zijn gemak kan voelen voor de camera staat. Als vader van twee dochters weet ik dat kinderen die zich op hun gemak voelen veel natuurlijker op foto’s staan. We drinken samen even een koffietje, spelen een spelletje met de kinderen om het ijs te breken en zorgen we voor een ontspannen sfeer. Je kunt zelf een locatie kiezen waar jullie je het meest op je gemak voelen. Vaak is dit in je eigen huis, maar dit kan ook zijn op bijvoorbeeld het strand, in de duinen of in het bos. Ik denk graag mee over de perfecte locatie en maken we er samen een gezellige ontspannen dag van.

De verschillende pakketten

Bekijk hieronder uit welke pakketten je allemaal kunt kiezen. We kunnen ook altijd samen kijken naar een pakket op maat.

Brons

Wil je graag een paar klassieke, informele gezinsfoto’s voor aan je muur, voor je opa of oma of voor in een mooi lijstje? Tijdens deze shoot van ongeveer driekwartier proberen we verschillende formaties en settings uit om zo een verscheidenheid aan foto’s te creëren. Uit de gehele set selecteer je 5 foto’s die je wilt ontvangen en die ik professioneel nabewerk.

Zilver

Wil jij een aantal mooie gezinsfoto’s met verschillende formaties en combinaties? Tijdens deze shoot van een uur proberen we verschillende combinaties en plekken uit. Bijvoorbeeld een foto van het hele gezin, een foto van alle kinderen, een foto van moeder en kinderen, een foto van vader en kinderen en een foto van de ouders samen. Uit de gehele set selecteer je 10 foto’s die je wilt ontvangen en die ik professioneel nabewerk.

Goud

Wil jij een complete fotoshoot met je gezin en ook losse portret foto’s? In deze fotoshoot van 1,5 uur nemen we de tijd om verschillende dingen te proberen. We maken een volledige set aan foto’s met verschillende combinaties. 4 individuele portretfoto’s, 2 gezinsfoto’s, 1 van vader en kinderen, 1 van moeder en kinderen, 1 van de kinderen samen en 1 van vader en moeder samen. Uit de gehele set selecteer je 25 foto’s die je wilt ontvangen en die ik professioneel nabewerk.

Wil jij meer weten over alle pakketten? Bekijk hier alle prijzen en informatie.

Hoe ga ik te werk

Bij een fotoshoot komt meer kijken dan even snel wat foto’s schieten. Bekijk hier hoe ik te werk ga en hoe wij samen tot het beste resultaat komen.

1. Intakegesprek

Van te voren hoor ik graag wat jouw wensen zijn en wat het doel is met de foto’s. Zo kan ik me zo goed mogelijk voorbereiden om het beste werk te leveren.

2. Offerte

Daarna zal ik een offerte opstellen zodat het voor iedereen duidelijk is wat er verwacht wordt en er achteraf geen onduidelijkheden ontstaan.

3. Shoot

Daarna is het natuurlijk tijd voor het echte werk: De fotoshoot. Tijdens de fotoshoot zorgen we voor een zo ontspannen mogelijke sfeer en dat iedereen zich op zijn gemak kan voelen.

4. Presentatie

Na de fotoshoot wil je natuurlijk weten hoe de foto’s eruit zijn komen te zien. Je ontvangt een link naar een beveiligde omgeving waar je zelf de uiteindelijke keuzes voor de foto’s kunt maken.

5. Oplevering

Heb jij je keuzes gemaakt? Dan worden de gekozen foto’s helemaal geoptimaliseerd zodat ze helemaal klaar zijn voor gebruik. Wil je ze ook nog laten afdrukken? Dan help ik je graag bij het begeleiden van het drukproces.

Dierbare momenten

Ben jij opzoek naar een professionele fotograaf die jouw gezin op de meest echte manier vastlegt?

Een gezinsfoto is altijd iets bijzonders om met trots op terug te kunnen kijken. Geen geforceerde informele foto’s, maar spontane, mooie foto’s van een leuk moment samen.