Contact

Wil je een fotoshoot inplannen of heb jij nog een andere vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Contact gegevens

Telefoon

Je kunt mij altijd bellen als je nog een vraag hebt over een fotoshoot of om je wensen te bespreken.

E-mail

Als jij nog een vraag hebt kun je me altijd een mailtje sturen. Ik probeer altijd binnen 24 uur te reageren.

Offerte aanvragen

Wil jij een fotoshoot inplannen? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag? Bekijk hieronder of jou vraag er misschien bijstaat.

Hoe ontvang ik de foto’s?

De foto’s worden altijd standaard digitaal geleverd. Je ontvangt een link naar een beveiligde omgeving waar je zelf de uiteindelijke keuzes voor de foto’s kunt maken. Als je de keuzes hebt gemaakt zal ik de foto’s optimaliseren en na bewerken en zal jij ze digitaal ontvangen. Wil je ze graag afgedrukt ontvangen? Dan help je ik graag bij het afdrukproces.

Waar worden de foto’s gemaakt?

De foto’s kunnen vrijwel altijd op een door jou gekozen locatie gemaakt worden. Het kan thuis waar je lekker op gemak bent, op kantoor of ergens buiten op een mooie locatie. Van te voren bespreken we samen de setting goed door om te kijken of de plek geschikt is om de set op te bouwen.

Moet ik rekening houden met kleding?

Bij zakelijke foto’s is het belangrijk dat iedereen passende kleding en uitstraling heeft. Het moet een weergave geven van hoe iedereen en normaliter uit zou zien. Ik denk graag mee om te kijken wat geschikt is en om eenheid te creëren.
Bij een particuliere shoot raad ik vooral aan om kleren aan te trekken waar je je prettig in voelt. Grote prints of letters kunnen afleiden op een foto dus ik adviseer wel om hier rekening mee te houden. Wil je meer eenheid creëren in een groepsfoto, dan is het slim om de kleding op elkaar af te stemmen en bijvoorbeeld 4 soorten kleuren te kiezen.

Hoeveel tijd kost het om een team op de foto te zetten?

Niet iedereen houdt ervan om voor de camera te staan. Sommige mensen moeten even inkomen voordat ze zich op hun gemak voelen voor een camera. Daarom nemen we altijd de tijd zodat iedereen helemaal ontspannen is. Ik reken altijd minimaal 10 minuten per persoon, bij 2 à 3 personen reken ik ongeveer 15 minuten persoon.