Recensies

Ben je benieuwd hoe anderen mijn fotoshoots hebben ervaren? Bekijk hieronder de recensies.

Firat is een enthousiaste vriendelijke fotograaf die ook makkelijk contact maakt met kinderen. Wij zijn ...
Lees meer
Erik Coumou
Firat is een enthousiaste vriendelijke fotograaf die ook makkelijk contact maakt met kinderen. Wij zijn erg tevreden over de mooie familie shoot met zowel spontane als geposeerde foto's in de natuur.
Erik Coumou
Leuk en professional contact met Firat. Neemt de tijd voor kennismaking en foto's zijn uiteraard ...
Lees meer
N V
Leuk en professional contact met Firat. Neemt de tijd voor kennismaking en foto's zijn uiteraard van professionele kwaliteit. Is prettig dat hij thuis of andere gewenste locatie langskomt.
N V
We wilden een vrolijke en losse fotoreportage, dit konden we buiten doen en is een ...
Lees meer
Lenie Roodbol
We wilden een vrolijke en losse fotoreportage, dit konden we buiten doen en is een mooi geheel geworden.
Lenie Roodbol
Firat laat je nadenken over wat je met de foto's wilt uitstralen. Tijdens de shoot ...
Lees meer
I buuron
Firat laat je nadenken over wat je met de foto's wilt uitstralen. Tijdens de shoot is hij relaxed en geeft goede aanwijzingen waardoor je leuk op de foto staat. Aanrader!
I buuron
Firat heeft foto’s gemaakt voor mijn website en social media kanalen. De foto’s zijn...
Lees meer
Lore Elzinga
Firat heeft foto’s gemaakt voor mijn website en social media kanalen. De foto’s zijn heel erg mooi geworden en ik sta er op zoals ik ben. Ook fijn om verschillende mooie foto’s te hebben zodat je niet steeds overal dezelfde foto hoeft te gebruiken.
Lore Elzinga
Ik vind het altijd behoorlijk ongemakkelijk als iemand foto's van me neemt, maar Firat nam ...
Lees meer
Maaike Addicks
Ik vind het altijd behoorlijk ongemakkelijk als iemand foto's van me neemt, maar Firat nam alle tijd, stelde me op mijn gemak en heeft hele goede foto's gemaakt. Hij kwam met slimme en creatieve ideeen voor de setting (achtergrond, houding, licht), waardoor ik nu verscheidene foto's heb die ik voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Aanrader!!!!
Maaike Addicks
Wij hebben onze bruiloft laten fotograven door Firat en wij zijn hem zeer dankbaar voor ...
Lees meer
Ramona Van klingeren
Wij hebben onze bruiloft laten fotograven door Firat en wij zijn hem zeer dankbaar voor de mooie foto's. Hij is professioneel en denkt over alles mee. Wij hebben de reportage in zwart wit laten maken.
Ramona Van klingeren
Firat is het prototype van het "beminnelijke karakter" waar iedereen graag mee werkt. Hij is ...
Lees meer
Natalie Steenbruggen
Firat is het prototype van het "beminnelijke karakter" waar iedereen graag mee werkt. Hij is altijd positief, behulpzaam en meegaand. Hij is een getalenteerde creatieve fotograaf waarbij ik me helemaal op mijn gemak voelde. Ik ben super dankbaar dat ik met hem heb mogen werken.
Natalie Steenbruggen
Firat heeft in onze eigen tuin prachtige foto's geschoten van onze kinderen en het gezin. ...
Lees meer
Laurens Schretlen
Firat heeft in onze eigen tuin prachtige foto's geschoten van onze kinderen en het gezin. Tegelijk mooie portretfoto's voor onszelf en een mooi collage voor aan de muur. Firat heeft een hele prettige en eigen manier om kinderen spontaan en toch authentiek vast te leggen. En bovenal uitstekende service en advies tot en met het verzorgen van prints voor aan de muur.
Laurens Schretlen
Prachtige foto’s laten maken in winterse sferen, een unieke kans! Firat is prettig in...
Lees meer
Inge
Prachtige foto’s laten maken in winterse sferen, een unieke kans! Firat is prettig in de communicatie, is creatief en heel klantgericht. Hij laat de klant meedenken om samen te komen tot het perfecte resultaat. Kids in speelse poses, precies zoals ze zijn, en dat is wat je wilt voor later. Kwaliteit is top. Een reportage met fijne gezinsfoto’s om nog lang van na te genieten. Dank Firat! Ga zo door, we zullen je van harte aanbevelen.
Inge
Bijzondere momenten

Leg de mooiste herinneringen vast

Wil je mooie portretfoto’s van je kinderen of een fotoshoot met je vriendinnen? Leg de mooiste momenten vast zodat je hier altijd met trots op terug kunt kijken. Neem contact op en dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken.

Fotoshoot ideeën buiten familie cover

Foto’s die jouw verhaal vertellen

Wil je met trots terug kunnen kijken op je gezinsfoto’s? Of ben je opzoek naar professionele foto’s voor je bedrijf? Wat je wensen ook zijn, ik zorg ervoor dat jouw verhaal écht wordt vastgelegd.