Ga eens in de schoenen van je klant staan!

Ga eens in de schoenen van je klant staan!

Portretfotografie is een vakgebied waarbij begrip en inzicht in van de klant belangrijk zijn. Door in de schoenen van je klant te staan, kun je ervaren wat ze zien, voelen en meemaken tijdens de fotoshoot. Dit begrip leidt tot betere communicatie en resulteert in een betere eindproduct. Ik heb onlangs deze oefening gedaan met mijn collega-fotograaf Dave Pelham en het was een openbaring. Door zelf model te staan, kregen we een beter begrip van wat het is om gefotografeerd te worden en zijn we nog beter in staat om onze klanten te begeleiden.

Wanneer heb jij voor het laatst ervaren hoe het is om jouw klant te zijn?

Mensen maken een bedrijf

Mensen maken een bedrijf

Mensen maken een bedrijfMensen maken een bedrijf. Dat klinkt logisch… Maar waarom staan er dan vaak foto's van een kantoor op een homepage? Hoe fijn is het om juist de mensen te zien die er werken, zodat je meteen een beeld hebt met wie je zaken gaat doen?Gelukkig...

Een passende foto bij je bericht?

Een passende foto bij je bericht?

Een passende foto bij je bericht?"Ik ben langer bezig met het zoeken naar een passende foto, dan met het schrijven van een bericht", zei een ondernemer laatst over haar LinkedIn posts.Heel herkenbaar, maar ook heel eenvoudig op te lossen. Met een goede persoonlijke...

Herinneringen voor het leven

Wil jij een echt verhaal vertellen en jou mooiste herinneringen vastleggen?

Laat geen een moment voorbij schieten. Ik leg jou vast op beeld precies zoals je bent. We bespreken altijd samen al jou wensen en doelen om zo de mooiste foto’s te maken.

Waarom Firat Fotografie?

Jij wilt natuurlijk de mooiste foto’s en bent opzoek naar een professionele fotograaf. Door mijn jaren lange ervaring en creativiteit zorgen we er samen voor dat jouw verhaal echt wordt verteld.

Jouw verhaal op beeld

Welke emotie, boodschap of gevoel je ook wilt overbrengen, we kijken altijd samen naar jouw doelen zodat we echt gericht te werk kunnen gaan en het beste resultaat kunnen behalen.

20 jaar ervaring

Door mijn ruime kennis in de marketing en al mijn ervaringen in fotografie weet ik als geen ander hoe je een verhaal kan opbouwen en dit het beste kan door vertalen naar beeld of video.

Creatief & meedenkend

Iedereen is uniek en geen een fotoshoot is hetzelfde. Door gebruik van verschillende technieken en stijlen zorg ik dat elke foto uniek en creatief is. Ik denk altijd met je mee zodat we samen het mooiste resultaat kunnen vast leggen.

Benieuwd wat klanten over mij zeggen?

Ik heb al veel mensen mogen blij maken, bekijk hier wat voorgaande klanten over mij zeggen.

Firat heeft in onze eigen tuin prachtige foto’s geschoten van onze kinderen en het gezin. Tegelijk mooie portretfoto’s voor onszelf en een mooi collage voor aan de muur. Firat heeft een hele prettige en eigen manier om kinderen spontaan en toch authentiek vast te leggen. En bovenal uitstekende service en advies tot en met het verzorgen van prints voor aan de muur.
.

Laurens Schretlen

Firat heeft foto’s gemaakt voor mijn website en social media kanalen. De foto’s zijn heel erg mooi geworden en ik sta er op zoals ik ben. Ook fijn om verschillende mooie foto’s te hebben zodat je niet steeds overal dezelfde foto hoeft te gebruiken.

.

Lore Elzinga

Firat is het prototype van het “beminnelijke karakter” waar iedereen graag mee werkt. Hij is altijd positief, behulpzaam en meegaand. Hij is een getalenteerde creatieve fotograaf waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde. Ik ben super dankbaar dat ik met hem heb mogen werken.

.

Natalie Steenbruggen

Professionele fotografie

Jouw verhaal professioneel op beeld

Zoek jij een professionele fotograaf die jou verhaal echt vast legt en de mooiste foto’s maakt? Samen kijken we altijd naar jou wensen en wat jij wilt bereiken om zo do beste foto’s vast te leggen.