Familie fotoshoot kosten

Opzoek naar een goede fotograaf voor een familieshoot? In dit artikel leggen we je uit met welke kosten jij rekening kunt houden voor een familie fotoshoot.

Het is mijn doel om foto’s te maken die een echt verhaal vertellen. Foto’s zijn de perfecte manier om verhalen en emoties over te brengen. Ik verdiep me altijd in jouw verhaal en elke fotoshoot die ik doe om zo een nog beter beeld te krijgen en echt het beste resultaat te behalen. Niet zomaar foto’s maken, maar mensen écht laten zien en de mooiste herinneringen vast leggen.

Wil jij de mooiste momenten vastleggen van jouw en je familie? Een familie fotoshoot is een unieke en bijzondere manier om herinneringen vast te leggen waar jullie altijd met veel trots op terug kunnen kijken. Het vastleggen van deze kostbare momenten met uw dierbaren kan een onschatbare investering zijn. Wanneer je opzoek gaat naar een goede fotograaf voor je familie fotoshoot wil je natuurlijk ook rekening houden met de kosten. De vraag is dan ook: “wat kost een familie fotoshoot?”. De kosten kunnen erg variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. In dit artikel leggen we je uit met welke kosten jij rekening kunt houden en hoe jij verschillende fotografen kun vergelijken.

Familie fotoshoot
Photographer: Firat Fotografie

Kosten voor de locatie van een familie fotoshoot

De locatie van de fotoshoot kan een rol spelen bij het bepalen van de kosten. Sommige fotografen rekenen extra als ze ver moeten reizen om bij de locatie te komen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een openbare locatie zoals het strand of het bos, maar wanneer je kiest voor een niet openbare locatie en een ruimte wilt afhuren zitten hier ook nog kosten aan verbonden.

Duur van de sessie

De duur van de fotoshoot kan ook van invloed zijn op de kosten. Sommige fotografen rekenen per uur, terwijl anderen een vast bedrag voor de hele sessie in rekening brengen. Wanneer je meer tijd wilt voor de fotoshoot, kun je altijd vragen of er extra kosten verbonden zijn aan het verlengen van de shoot.

Aantal foto’s

Hoewel je bij sommige fotografen betaald voor de deur van de fotoshoot betaal je bij veel fotografen voor het aantal foto’s. Vaak ontvang je een standaard aantal foto’s en zijn de fotoshoots onderverdeeld in hoe uitgebreid ze zijn. Bij een fotoshoot van 2 uur zul je uiteraard meer foto’s krijgen dan bij een fotoshoot van een half uur. Vaak kun je ook nog extra foto’s bijbestellen tegen een meerprijs.

Kosten voor aantal personen tijdens een familie fotoshoot

De kosten van een fotoshoot kunnen ook afhangen van het aantal personen dat wordt gefotografeerd. Hoe meer mensen er op de foto moeten, hoe meer tijd en moeite de fotograaf moet investeren om iedereen op de juiste manier vast te leggen. Dit kan resulteren in extra kosten.

Ervaring van de fotograaf

Als laatste betaal je natuurlijk ook voor de ervaring van de fotograaf. Een ervaren fotograaf is natuurlijk duurder dan iemand die net begonnen is. Laat je vooral niet afschrikken door de kosten van een ervaren fotograaf, want uiteindelijk zal je hier meer uithalen en heb je herinneringen die je voor altijd kunt koesteren.

Kosten voor een familie fotoshoot bij Firat Fotografie

Bij Firat Fotografie werken we met verschillende pakketten voor een fotoshoot met je familie. Van een basis pakket tot een uitgebreid pakket waarbij jij een volledige set aan de mooiste familie foto’s ontvangt. We proberen verschillende combinaties, settings en stijlen uit om zo een verscheidenheid aan foto’s te krijgen en nemen de tijd om elkaar beter te leren kennen. Benieuwd naar fotoshoot prijzen van een familie fotoshoot? Bekijk hier de alle pakketten en extra’s met daarin de kosten van een familie fotoshoot.

Fotoshoot ideeën buiten familie

Fotoshoot ideeën buiten familie

Wil jij graag een fotoshoot buiten doen met je familie? In dit artikel geven we je enkele ideeën en tips voor een fotoshoot buiten met je familie.

Herinneringen voor het leven

Wil jij een echt verhaal vertellen en jou mooiste herinneringen vastleggen?

Laat geen een moment voorbij schieten. Ik leg jou vast op beeld precies zoals je bent. We bespreken altijd samen al jou wensen en doelen om zo de mooiste foto’s te maken.

Waarom Firat Fotografie?

Jij wilt natuurlijk de mooiste foto’s en bent opzoek naar een professionele fotograaf. Door mijn jaren lange ervaring en creativiteit zorgen we er samen voor dat jouw verhaal echt wordt verteld.

Jouw verhaal op beeld

Welke emotie, boodschap of gevoel je ook wilt overbrengen, we kijken altijd samen naar jouw doelen zodat we echt gericht te werk kunnen gaan en het beste resultaat kunnen behalen.

20 jaar ervaring

Door mijn ruime kennis in de marketing en al mijn ervaringen in fotografie weet ik als geen ander hoe je een verhaal kan opbouwen en dit het beste kan door vertalen naar beeld of video.

Creatief & meedenkend

Iedereen is uniek en geen een fotoshoot is hetzelfde. Door gebruik van verschillende technieken en stijlen zorg ik dat elke foto uniek en creatief is. Ik denk altijd met je mee zodat we samen het mooiste resultaat kunnen vast leggen.

Benieuwd wat klanten over mij zeggen?

Ik heb al veel mensen mogen blij maken, bekijk hier wat voorgaande klanten over mij zeggen.

Firat heeft in onze eigen tuin prachtige foto’s geschoten van onze kinderen en het gezin. Tegelijk mooie portretfoto’s voor onszelf en een mooi collage voor aan de muur. Firat heeft een hele prettige en eigen manier om kinderen spontaan en toch authentiek vast te leggen. En bovenal uitstekende service en advies tot en met het verzorgen van prints voor aan de muur.
.

Laurens Schretlen

Firat heeft foto’s gemaakt voor mijn website en social media kanalen. De foto’s zijn heel erg mooi geworden en ik sta er op zoals ik ben. Ook fijn om verschillende mooie foto’s te hebben zodat je niet steeds overal dezelfde foto hoeft te gebruiken.

.

Lore Elzinga

Firat is het prototype van het “beminnelijke karakter” waar iedereen graag mee werkt. Hij is altijd positief, behulpzaam en meegaand. Hij is een getalenteerde creatieve fotograaf waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde. Ik ben super dankbaar dat ik met hem heb mogen werken.

.

Natalie Steenbruggen

Professionele fotografie

Jouw verhaal professioneel op beeld

Zoek jij een professionele fotograaf die jou verhaal echt vast legt en de mooiste foto’s maakt? Samen kijken we altijd naar jou wensen en wat jij wilt bereiken om zo do beste foto’s vast te leggen.