Familie fotoshoot kosten

Bijzondere familie fotoshoot

Wil jij de mooiste momenten vastleggen van jou en je familie? Een familie fotoshoot is een unieke en bijzondere manier om herinneringen vast te leggen waar jullie altijd met veel trots op terug kunnen kijken. Het vastleggen van deze kostbare momenten met uw dierbaren kan een onschatbare investering zijn. Wanneer je opzoek gaat naar een goede fotograaf voor je familie fotoshoot wil je natuurlijk ook rekening houden met de kosten. De vraag is dan ook: “wat kost een familie fotoshoot?”. De prijzen voor een familie fotoshoot kunnen erg variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. In dit artikel leggen we je uit met welke kosten voor een fotoshoot jij rekening kunt houden en hoe jij verschillende fotografen kun vergelijken.

Familie fotoshoot kosten

Wat kost een fotoshoot op locatie?

De locatie van de familie fotoshoot kan een rol spelen bij het bepalen van de kosten. Het kan zijn dan een fotograaf extra kosten rekenend als die ver moet reizen om bij de locatie te komen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een openbare locatie zoals het strand of het bos, maar wanneer je kiest voor een niet openbare locatie en een ruimte wilt afhuren zitten hier ook nog kosten aan verbonden.

Kosten fotoshoot: Duur van de sessie

De duur van de fotoshoot kan ook van invloed zijn op de prijs. Sommige fotografen rekenen per uur, terwijl anderen een vast bedrag voor de hele sessie in rekening brengen. Wanneer je meer tijd wilt voor de fotoshoot, kun je altijd vragen of er extra kosten verbonden zijn aan het verlengen van de familie fotoshoot.

Familiefoto laten maken kosten voor het aantal foto’s

Hoewel je bij sommige fotografen betaald voor de duur van de fotoshoot betaal je bij veel fotografen voor het aantal foto’s. Vaak ontvang je een standaard aantal foto’s en zijn de fotoshoots onderverdeeld in hoe uitgebreid ze zijn. Bij een fotoshoot van 2 uur zul je uiteraard meer foto’s krijgen dan bij een fotoshoot van een half uur. Vaak kun je ook nog extra foto’s bijbestellen tegen een meerprijs.

Kosten voor aantal personen op de familiefoto

De kosten voor een familiefoto kunnen ook afhangen van het aantal personen dat wordt gefotografeerd. Hoe meer mensen er op de foto moeten, hoe meer tijd en moeite de fotograaf moet investeren om iedereen op de juiste manier vast te leggen. Dit kan resulteren in extra kosten voor een familieportret.

Hoeveel kost een fotoshoot afhankelijk van de ervaring van de fotograaf

Als laatste betaal je natuurlijk ook voor de ervaring van de fotograaf. Een ervaren fotograaf is natuurlijk duurder dan iemand die net begonnen is. Laat je vooral niet afschrikken door de kosten van een ervaren fotograaf, want uiteindelijk zal je hier meer uithalen en heb je herinneringen die je voor altijd kunt koesteren.

Kosten voor een familie fotoshoot bij Firat Fotografie

Bij Firat Fotografie werken we met verschillende pakketten voor een fotoshoot met je familie. Van een basis pakket tot een uitgebreid pakket waarbij jij een volledige set aan de mooiste familie foto’s ontvangt. We proberen verschillende combinaties, settings en stijlen uit om zo een verscheidenheid aan foto’s te krijgen en nemen de tijd om elkaar beter te leren kennen. Benieuwd hoe duur een fotoshoot bij Firat fotografie is? Bekijk hier de alle pakketten en extra’s met daarin de kosten van een familie fotoshoot of plan direct een fotoshoot in.

Gezinsfoto laten maken cover

Gezinsfoto laten maken

Een professionele gezinsfoto laten maken, de perfecte manier om de mooiste herinneringen vast te leggen en voor altijd op terug te kunnen kijken.

Kleding fotoshoot gezin cover

Kleding fotoshoot gezin

Wil jij graag een fotoshoot doen met je gezin en weet je niet zo goed welke kleding iedereen hiervoor aan moet? In dit artikel geven we je onze kledingtips.

Fotoshoot familie kleding cover

Familiefoto laten maken

Wil jij graag een mooie familiefoto laten maken? Leg de meest bijzondere herinneringen vast zodat jullie hier voor altijd op terug kunnen kijken.

Fotoshoot ideeën buiten familie

Wil jij graag een fotoshoot buiten doen met je familie? In dit artikel geven we je enkele ideeën en tips voor een unieke fotoshoot buiten met je familie.

Fotoshoot familie kleding

Welke kleding moet je aan tijdens een familie fotoshoot? In dit artikel geven we je enkele tips voor het kiezen van kleding tijdens een familie fotoshoot.

Familie fotoshoot ideeën cover

Familie fotoshoot ideeën

Wil je graag een familie fotoshoot doen en ben je nog opzoek naar leuke ideeën? Wij geven je 5 ideeën voor een unieke en bijzondere familie fotoshoot.

Ga eens in de schoenen van je klant staan!

Door in de schoenen van je klant te staan, kun je ervaren wat ze zien, voelen en meemaken tijdens de fotoshoot.

Mensen maken een bedrijf

Dat klinkt logisch… Maar waarom staan er dan vaak foto’s van een kantoor op een homepage?

Een passende foto bij je bericht?

Met een goede persoonlijke beeldbank kun je snel het juiste beeld bij je post plaatsen.

Herinneringen voor het leven

Wil jij een echt verhaal vertellen en jou mooiste herinneringen vastleggen?

Laat geen een moment voorbij schieten. Ik leg jou vast op beeld precies zoals je bent. We bespreken altijd samen al jou wensen en doelen om zo de mooiste foto’s te maken.

Waarom Firat Fotografie?

Jij wilt natuurlijk de mooiste foto’s en bent opzoek naar een professionele fotograaf.
Door mijn jaren lange ervaring en creativiteit zorgen we er samen voor dat jouw verhaal echt wordt verteld.

Jouw verhaal op beeld

Welke emotie, boodschap of gevoel je ook wilt overbrengen, we kijken altijd samen naar jouw doelen zodat we echt gericht te werk kunnen gaan en het beste resultaat kunnen behalen.

20 jaar ervaring

Door mijn ruime kennis in de marketing en al mijn ervaringen in fotografie weet ik als geen ander hoe je een verhaal kan opbouwen en dit het beste kan door vertalen naar beeld of video.

Creatief & meedenkend

Iedereen is uniek en geen een fotoshoot is hetzelfde. Door gebruik van verschillende technieken en stijlen zorg ik dat elke foto uniek en creatief is. Ik denk altijd met je mee zodat we samen het mooiste resultaat kunnen vast leggen.

Benieuwd wat klanten over mij zeggen?

Ik heb al veel mensen mogen blij maken, bekijk hier wat voorgaande klanten over mij zeggen.

Firat heeft in onze eigen tuin prachtige foto’s geschoten van onze kinderen en het gezin. Tegelijk mooie portretfoto’s voor onszelf en een mooi collage voor aan de muur. Firat heeft een hele prettige en eigen manier om kinderen spontaan en toch authentiek vast te leggen. En bovenal uitstekende service en advies tot en met het verzorgen van prints voor aan de muur.
.

Laurens Schretlen

Firat heeft foto’s gemaakt voor mijn website en social media kanalen. De foto’s zijn heel erg mooi geworden en ik sta er op zoals ik ben. Ook fijn om verschillende mooie foto’s te hebben zodat je niet steeds overal dezelfde foto hoeft te gebruiken.

.

Lore Elzinga

Firat is het prototype van het “beminnelijke karakter” waar iedereen graag mee werkt. Hij is altijd positief, behulpzaam en meegaand. Hij is een getalenteerde creatieve fotograaf waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde. Ik ben super dankbaar dat ik met hem heb mogen werken.

.

Natalie Steenbruggen

Professionele fotografie

Jouw verhaal professioneel op beeld

Zoek jij een professionele fotograaf die jou verhaal echt vast legt en de mooiste foto’s maakt? Samen kijken we altijd naar jou wensen en wat jij wilt bereiken om zo do beste foto’s vast te leggen.