Familie fotoshoot kosten

Benieuwd naar de kosten voor een fotoshoot met je familie? In dit artikel leggen we je uit met welke kosten jij rekening kunt houden voor een familieshoot.

Hoi,

Wist je al dat Firat Fotografie de Beste Fotograaf is voor elke speciale gelegenheid. Of het nu gaat om een levendige familiefotoshoot of een professionele bedrijfsreportage, ik ben in staat om de ware emotie en schoonheid van elk moment te vangen.

Jouw verhaal op beeld
20 jaar ervaring
Creatief & meedenkend

Laat je het even weten als ik je ergens bij kunnen helpen?

Firat

Eigenaar, Firat Fotografie

Bijzondere familie fotoshoot

Wil jij de mooiste momenten vastleggen van jou en je familie? Een familie fotoshoot is een unieke en bijzondere manier om herinneringen vast te leggen waar jullie altijd met veel trots op terug kunnen kijken. Het vastleggen van deze kostbare momenten met uw dierbaren kan een onschatbare investering zijn. Wanneer je opzoek gaat naar een goede fotograaf voor je familie fotoshoot wil je natuurlijk ook rekening houden met de kosten. De vraag is dan ook: “wat kost een familie fotoshoot?”. De prijzen voor een familie fotoshoot kunnen erg variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. In dit artikel leggen we je uit met welke kosten voor een fotoshoot jij rekening kunt houden en hoe jij verschillende fotografen kun vergelijken.

Familie fotoshoot kosten

Wat kost een fotoshoot op locatie?

De locatie van de familie fotoshoot kan een rol spelen bij het bepalen van de kosten. Het kan zijn dan een fotograaf extra kosten rekenend als die ver moet reizen om bij de locatie te komen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een openbare locatie zoals het strand of het bos, maar wanneer je kiest voor een niet openbare locatie en een ruimte wilt afhuren zitten hier ook nog kosten aan verbonden.

Kosten fotoshoot: Duur van de sessie

De duur van de fotoshoot kan ook van invloed zijn op de prijs. Sommige fotografen rekenen per uur, terwijl anderen een vast bedrag voor de hele sessie in rekening brengen. Wanneer je meer tijd wilt voor de fotoshoot, kun je altijd vragen of er extra kosten verbonden zijn aan het verlengen van de familie fotoshoot.

Familiefoto laten maken kosten voor het aantal foto’s

Hoewel je bij sommige fotografen betaald voor de duur van de fotoshoot betaal je bij veel fotografen voor het aantal foto’s. Vaak ontvang je een standaard aantal foto’s en zijn de fotoshoots onderverdeeld in hoe uitgebreid ze zijn. Bij een fotoshoot van 2 uur zul je uiteraard meer foto’s krijgen dan bij een fotoshoot van een half uur. Vaak kun je ook nog extra foto’s bijbestellen tegen een meerprijs.

Kosten voor aantal personen op de familiefoto

De kosten voor een familiefoto kunnen ook afhangen van het aantal personen dat wordt gefotografeerd. Hoe meer mensen er op de foto moeten, hoe meer tijd en moeite de fotograaf moet investeren om iedereen op de juiste manier vast te leggen. Dit kan resulteren in extra kosten voor een familieportret.

Hoeveel kost een fotoshoot afhankelijk van de ervaring van de fotograaf

Als laatste betaal je natuurlijk ook voor de ervaring van de fotograaf. Een ervaren fotograaf is natuurlijk duurder dan iemand die net begonnen is. Laat je vooral niet afschrikken door de kosten van een ervaren fotograaf, want uiteindelijk zal je hier meer uithalen en heb je herinneringen die je voor altijd kunt koesteren.

Kosten voor een familie fotoshoot bij Firat Fotografie

Bij Firat Fotografie werken we met verschillende pakketten voor een fotoshoot met je familie. Van een basis pakket tot een uitgebreid pakket waarbij jij een volledige set aan de mooiste familie foto’s ontvangt. We proberen verschillende combinaties, settings en stijlen uit om zo een verscheidenheid aan foto’s te krijgen en nemen de tijd om elkaar beter te leren kennen. Benieuwd hoe duur een fotoshoot bij Firat fotografie is? Bekijk hier de alle pakketten en extra’s met daarin de kosten van een familie fotoshoot of plan direct een fotoshoot in.

Leg de mooiste herinneringen vast

Wil je mooie portretfoto’s van je kinderen of een fotoshoot met je vriendinnen? Of ben je op zoek naar een fotograaf die jouw werknemers/ werksfeer op een goede manier kan vastleggen? Leg de mooiste momenten vast zodat je hier altijd met trots op terug kunt kijken. Neem contact op en dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken.

Benieuwd naar wat ik allemaal heb gedaan?

Download de brochure en ontvang een sfeerimpressie van de fotoshoots

“Ik maak van foto’s en video’s die een verhaal vertellen. Mijn passie is om mensen op hun echts te fotograferen, zodat ze met trots aan de wereld kunnen laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan.”

Vriendelijke groet,

Firat

Eigenaar, Firat Fotografie

Projecten

Ik heb al veel mooie momenten mogen vast leggen, zie hier een greep uit mijn voorgaande werk.

Herinneringen voor het leven

Wil jij een echt verhaal vertellen en jou mooiste herinneringen vastleggen?

Laat geen een moment voorbij schieten. Ik leg jou vast op beeld precies zoals je bent. We bespreken altijd samen al jou wensen en doelen om zo de mooiste foto’s te maken.